Om os

Hvem er Engdal Byg?

Vi er et lokal kendt tømrerfirma i Søften, tæt på Aarhus. Engdal Byg har eksisteret siden 2007, vi har erfaring med- og udført alt indenfor tømrer/snedker arbejde og totalentreprise. Vi er medlem af Dansk byggeri og udfører opgaver med Byg Garanti.

 

Hyr os til din opgave

Vi udfører opgaver indenfor tilbygninger, totalentrepriser, tagarbejde, gulve og lofter, glasarbejde, renovering, repationer og vedligehold.

Vi er kendt for kvalitet, tillid og troværdighed. Det betyder at vi altid gør vores bedste for at gøre dig tilfreds med vores arbejde, og vi overholde de aftaler vi laver med dig.

Engdal Byg tilstræber at udvikle vores faglighed hele tiden, således vi er i stand til at yde den bedste kvalitet. Ingen opgaver er for små eller store for os.

Firmaet

Engdal Byg ejes af Karsten Engdal bosiddende i omegnene af Aarhus.

Ejer Karsten Engdal har været tømrer siden 1981 og gennem sin karriere tilegnet sig mange erfaringer indenfor tømrerfaget. Karsten stiftede Engdal Byg med sin bror i 2007 og har nu firmaet alene, der er 4 ansatte i Engdal Byg, som altid er friske på at løse din opgave. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.